Selecteer een pagina

Tools en Producten om Google Reviews te Verzamelen

Google reviews zijn belangrijk om uw bedrijf goed te laten vinden op Google en Google Maps.

Prijzen

Meest Verkochte Google NFC Producten

Heeft u vragen?

Google review-link maken

  1. Ga naar Google Place ID
  2. Bij ‘Enter a location’ vul je jouw bedrijfsnaam in
  3. Klik op jouw bedrijf die verschijnt in de lijst
  4. Je Place ID verschijnt nu in het popup venster, je hoeft deze alleen maar te kopiëren
  5. Plak dit ID-nummer aan het einde van deze link (na het = teken)
    https://search.google.com/local/writereview?placeid=

Het resultaat zou er zo uit moeten zien: https://search.google.com/local/writereview?placeid=ChIJUwZ_HtGwxUcRYdPraWnAZfU

google review display nfc reviews reviews verzamelen zwart

google review display nfc reviews reviews verzamelen zwart

Waarom een Google Review Display?

Ontdek de kracht van Google Reviews voor uw bedrijf en word beter zichtbaar op Google en Google Maps. Kies uit onze verschillende NFC-producten om eenvoudig reviews te verzamelen. Onze Google Review Kaart is programmeerbaar en beschikbaar in verschillende kleuren. Met onze Google Review Display verzamelt u moeiteloos reviews en kunt u uw eigen tekst of bedrijfsnaam toevoegen. Daarnaast bieden we ook het Deluxe Display aan, met zowel NFC als QR-code functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en bestel uw Google review-producten!

Duurzaam Geproduceerd

NFC Chip is meerdere malen overschrijfbaar

Ontdek de Kracht van Google Reviews

Bent u op zoek naar nieuwe manieren om uw bedrijf beter vindbaar te maken op Google en Google Maps? Ontdek onze handige tools en producten om eenvoudig Google Reviews te verzamelen.

Tools en Producten om Google Reviews te Verzamelen

Google reviews zijn belangrijk om uw bedrijf goed te laten vinden op Google en Google Maps. Bestel nu onze handige tools en producten om eenvoudig Google Reviews te verzamelen. Met onze Google Review Kaart, programmeerbaar en beschikbaar in verschillende kleuren, kunt u NFC Review Visitekaarten bestellen voor slechts €9,95. Als u NFC Reviews wilt verzamelen, kunt u kiezen uit ons NFC Reviews Display in het wit (€29,95) of in het zwart (€29,95). Voor extra functionaliteit bieden we ons Deluxe Display aan, met zowel NFC als QR-code, waar u uw eigen tekst of bedrijfsnaam aan kunt toevoegen voor €39,95. Ontdek de kracht van Google Reviews voor uw bedrijf en word beter zichtbaar op Google en Google Maps!

Verzamel Google Reviews met gemak

Ontdek de kracht van Google Reviews voor jouw bedrijf en vergroot je zichtbaarheid op Google en Google Maps. Kies uit ons brede scala aan NFC-producten om eenvoudig reviews te verzamelen. Onze programmeerbare Google Review Kaart is verkrijgbaar in diverse kleuren. Met onze Google Review Display verzamel je moeiteloos reviews en voeg je je eigen tekst of bedrijfsnaam toe. Daarnaast bieden wij ook het Deluxe Display aan, met zowel NFC als QR-code functionaliteit.

Google Review Tools

Meer Reviews. Meer Klanten

Ontdek de kracht van Google Reviews voor jouw bedrijf met NFC Review Display. Wij bieden een breed scala aan handige tools en producten om eenvoudig Google Reviews te verzamelen.

Duurzaam en herprogrammeerbare NFC Chips

Verschillende maten en kleuren verkrijgbaar

NFC Balie Display - Visitekaart - Review Kaart

Uit voorraad leverbaar

100% Tevredenheidsgarantie

24/7 Bekroonde Ondersteuning

Ontdek de kracht van Google Reviews voor uw bedrijf en vergroot uw zichtbaarheid op Google en Google Maps. Maak een keuze uit ons assortiment NFC-producten om eenvoudig reviews te verzamelen. Onze Google Review Kaart is programmeerbaar en beschikbaar in verschillende kleuren. Met het Google Review Display verzamelt u moeiteloos reviews en kunt u uw eigen tekst of bedrijfsnaam toevoegen. Daarnaast bieden wij ook het Deluxe Display aan, met NFC en QR-code functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en bestel uw Google review-producten!

Geld-Terug-Garantie van 30 dagen

Profiteer van onze onvoorwaardelijke geld-terug-garantie van 30 dagen en ervaar zelf de uitmuntendheid van onze producten en diensten. Bij WebDen streven we naar absolute klanttevredenheid. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, bieden wij u de mogelijkheid om binnen 30 dagen uw geld terug te krijgen. Zonder vragen. Wij zijn ervan overtuigd dat we waarde bieden en willen er zeker van zijn dat u volledig tevreden bent met uw keuze. Ontdek meer over onze geld-terug-garantie en profiteer er nu van.

Beter gevonden worden op Google en Google Maps

Ontdek de kracht van Google Reviews en vergroot je online zichtbaarheid. Verzamel positieve beoordelingen met behulp van onze innovatieve NFC-producten. Geef je Google Review-kaart een persoonlijk tintje met diverse kleuropties. Maak gebruik van ons Google Review-display voor extra functionaliteit. En voor een ultieme ervaring bieden we het Deluxe Display aan, met zowel NFC- als QR-codefunctionaliteit.